RSS

lørdag den 12. oktober 2013

Kjole inspiration

Jeg var kommet til at love at jeg ville vise lidt flere kjoler, så man kunne se hvordan de forskellige dele kunne bruges, så her er et par stykker:


fredag den 11. oktober 2013

"Søren kort"


Jeg har lavet et kort med dette super søde smiley stempel, designet af Søren (Lindas søn), og han er også mesteren bag tekststemplet "hurra".

Jeg har stemplet med gul, orange og rød på det hvide karton, og stemplet med sort på et stykke gult og et stykke hvidt, klippet øjne og tunge ud fra det hvide, limet på det gule, malet tungen rød, og gav øjnene glossy. den gule smiley har jeg sat på kortet med 3D puder.

torsdag den 10. oktober 2013

Cottage Cutz Owl

Jeg har lavet et par uglekort, med die fra Cottage Cutz.

Det første kort er lavet i papir fra Echo Park 6x6 paper pad Reflections Fall Og indianer kortet er lavet i papir fra Echo Park 6x6 paper pad Happy Camper


Til begge kort er brugt stempler fra Scrappers egen stempel serie.

God torsdag til jer alle

onsdag den 9. oktober 2013

Nr. 112 Svensknøgle

Jeg så at alle de nye Julestempler var kommet i web shoppen, og jeg glæder mig til at bruge dem, og det kunne ikke passe bedre, da jeg er i gang med en ny juleskabelon, men indtil den er færdig, så må i nøjes med denne nye skabelon, en svensknøgle.

Her er den dekoreret til en mekaniker, men den kunne også bruges til en vvs mand eller gør det selv manden.


Jeg har klippet den ud i mørk grå karton, og klippet et ekstra lille stykke til at sætte bag ved det firkantede hul, skære man figuren ud, kunne man evt. bare sværte kanterne og sætte den lille firkant tilbage, jeg har derefter tegnet skrå streger til at sy efter, så man får skrue effekten. 

Jeg har brugt stempel fra Scrappers egen serie, et stykke tape (MME red & turquoise 8 rl i rør), stjernedie fra Memory Box Die, og en bil die fra Die-Versions.

søndag den 6. oktober 2013

Owl....

 
Igen et hurtig kort og igen fra serien Echo park dreng som du kan se HER pynten er også derfra, basis karton er craft som scrapper har fået i butikken

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .