RSS

torsdag den 28. marts 2013

En lille hilsen..

Igen har jeg brugt det lækker prikkede papir - der snart kommer på lager igen :-) Jeg har brugt dies til de aflange firlanter, det lille træ hus, de fåes i æsker med forskellige motiver og er vild med dem :-) Til sidst har jeg brugt scrapper eget stempel - har klippet i det og så kunne jeg også sætte teksten sådan :-) 

Rigtig god dag 

onsdag den 27. marts 2013

Fedt papir

Elsker det nye papir scrapper har fået hjem, ved første potion blev revet hurtigt væk men Linda har bestilt nyt :-) Jeg blev inspireret af pinterest, og lavede en stak hurtige konfirmations kort. Jeg har brugt en bunch til blomsterne men der kan sagtens bruges en spellbinders eller en anden punch man har i gemmeren - det smarte er at alle blomsterne man får i overskud kan bruges på nyt kort eller bord kort, pynt på en pakke eller ja fantasti sætter kun grænser .-) Jeg har sat en knap i hver og igen har jeg brugt et stykke snor. Stemplet er scrapper eget og findes HER

tirsdag den 26. marts 2013

Til drengen

Idag bliver det kortet til drengene, jeg har brugt samme model som igår til pigen :-) Papiret er igen fra den lille skønne blog fra ECHO, tag er selv lavet, hul i og snor, stjerner har jeg brugt en gammel punch men der er det lækker sæt spellbinders, de små stempler er fra dette sæt - de er også perfekte i kapsler mm.

Rigtig god dag til jer 

mandag den 25. marts 2013

100 kys


100 kys - jep det er teksten på dagen kort :-) Bogstaverne er jeg blevet forelsket i, de er skønne små til kort og så fylder de intet. Papiret, er fra mini bloggen fra ECHO. Har lavet min egen tags som jeg har lavet hul i og bundet sløjfe med snor, taggen har jeg sat på med 3D puder. Jeg har brugt Die-namics og til sidst en lille sommerfugl..

Rigtig god mandag til Jer
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .