RSS

fredag den 20. juli 2012

Kort og gavemærke med fugle

Her er et par kort og et gavemærke, som er lavet med Echo Park's Sweet Day collection kit.

Lige i øjeblikket, hvor jeg går hjemme med to børn på 2. måned, er det noget hurtigere at få lave kort til bloggen end layouts eller større projekter (måske Linda skulle fjerne tekst om at jeg laver alt andet end kort. Hi Hi). Så kan den store dreng hjælpe med at udskære ting på BigShot og lime ting på kortene. Det er rigtig hyggeligt!

Nå, her er det første kort. Jeg har udskåret fuglene med Spellbinders Birds og bemærk at stingene er tegnet på kortet, da det er noget hurtigere end at tage symaskinen frem!

Jeg har tegnet et fuglehus og klippet det ud i sort karton. I hullet har jeg sad lidt tekst fra et ark papir.Det næste kort har polaroid rammer fra kittet og er stemplet med Butterflies fra Hero Arts for at gi' lidt extra sommerstemning til kortet. Jeg har brugt Vera Mark watermark stamp pad for at give en vandmærke effekt og bibeholde fokus på de to rammer.

Tekst-stemplet til den nybagte mor finder du her.Gavemærket er stemplet med Til/fra stemplerne og Held & Lykke stemplet og fuglen er også Spellbinders.


God weekend og tak fordi du kiggede forbi bloggen i denne uge!
Trine

mandag den 16. juli 2012

Tillykke kort med mini stempler og embossing

Jeg starter ugen med nogle kort lavet med mini tapestry stempler og et af de nye stempler (tillykke søde).Kortene er skåret ud af 30x30cm ensfarvet karton i størrelse 14x14cm. Jeg har brugt tre forskellige jord-nuancer, disse stempler og hvide prima blomster.

På de første to kort har jeg brugt versa mark+hvid embossing pulver til blomster samt grøn og gul distress ink til bladene. Der er pyntet med doily og blomster og lidt bling.

Jeg synes de hvide embossede blomster er super flotte på det farvede karton, men måtte også prøve at lave blomsterne med brun embossing pulver og grøn stempelsværte.


søndag den 15. juli 2012

Tillykke skat


Endnu en tag lavet med Let's Toast die fra Dia-Namics. Papiret er fra Bazzill Basic Papers Avalon serie, stemplet er igen scrappers eget desigt, et lille glas fra samme die sæt, en lille blomst og 2 små mariehøne brads.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .