RSS

fredag den 11. januar 2013

En lille bandit


Sidst jeg var i scrap klubben, "opdagede" jeg denne lille søde kanin i et lækkert lækkert sæt - en lille bandit ggg Jeg var så heldig at låne diesen af en, af de søde piger :-)

Jeg har igen igen brugt craft til basis, øverst sat et stykke tape (kan jo bruge hvad farve som det skal være til dreng eller pige) Embosset med sort teksten, som er scrapper´s eget dessign. Hjerter punche ud, og sat på med 3D puder. Kaninen er også sat på med 3D puder, oven på en hvid ring og har brugt spellbinders også til den røde - et hurtig kort der ikke kræver en masse papir mm. 

Rigtig god weekend fra mig

torsdag den 10. januar 2013

Kort til manden


Til herren har jeg lavet dette kort, og fået brugt min mini dies fra Tim H. Syntes de små dies er fantastiske, dog minus at man skal ha en "bakke" for at bruge dem i big shot :-)
Har igen igen brugt craft som bassis, papiret fra den skønne serie fra MME Lost and found, lækker lækker papir serie i skøn kvalitet. Har brugt lidt af samme skitse som til fødselsdag´s kortet til Q, og igen har jeg tegnet med sort stiplet linjer som jeg syntes giver ekstra og især til bilen, jeg har igen brugt snor i sort også :-)

Scrapper holder fødselsdag´s scrap, ses vi ? Hvis ikke du er tilmeldt kan det sagtens nåes endnu HER  

Rigtig god torsdag til dig :-)

onsdag den 9. januar 2013

Indbydelse


Jeg har været igang med at lave indbydelser til Johan´s fødselsdag, og syntes dette stempel perfekt til en fodbold dreng :-)
Tagén har jeg home made, skåret 9 cm bred og 1 5cm høj. kanterne har jeg lavet ved at måle 2 x 2 cm og klippe hjørnet af. Jeg har har brugt stempel fra denne fantastiske pakke - helt sikkert de også skal i brug til konfirmation :-) Et stykke washi tape har den fået, og Indbydelse er scrapper eget. jeg har brugt min tang til at lave hul og i samme kasse er der en stak eylet, men der findes jo et hav af forskellige bla. disse  og har sat sådan en i også. Til sidst et stykke snor

Rigtig god dag fra Heidi

tirsdag den 8. januar 2013

Tillykke til Q

Kortet idag, blev det jeg fik lavet til min søster da hun fyldte i weekenden. Jeg har igen brugt craft til bassis, og MME Lucky in love - igen en skøn ny serie fra MME. Jeg har tegnet stiplet linjer på kanten og kanten i den runde cirkel. jeg har brugt scrapper´s eget lille stempel, en sommerfugl og en bling :-) Tak for du lurede med, rigtig god dag til dig

mandag den 7. januar 2013

Tillykke

Min den store blev 13 i sidste uge og et kort skulle der jo til :-) Jeg har lavet dette på kraft, og brugt den skønne serie fra MME som scrapper.dk har fået hjem, har embosset med hvid og brugt scrapper´s eget stempel, tallene er desvæære af ældre dato, har brugt stjerne punch, og stjerne spellbinders, sidst lidt snor som jeg jo er helt vild med :-) I morgen vil jeg vise fødselsdag´s kortet til min søster
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .