RSS

torsdag den 9. december 2010

Krans og kalender træ

Et laaaangt indlæg fra mig i dag, jeg har nemlig hele 2 ting at vise, først vil jeg vise denne krans, lavet af rigtig mange små blade og bagefter mit kalender træ, der også er lavet af rigtig mange blade.


Til kransen har jeg brugt denne punch fra Martha Stewart.

Jeg har valgt at lave alle bladene i den samme grønne farve.

Jeg har givet alle bladene et lille lag lak, så de skinner en smule,
jeg synes det får dem til at se mere "ægte" ud.

Jeg prægede ned gennem bladet på forsiden først, hgvorefter jeg prægede dem på bagsiden for at få det mere runde, til sidst prægede jeg midten på forsiden igen.

Jeg klippede alle bladene fra hinanden.

Med min spellbinder, Standard Cirkles Large, lavede jeg en tynd ring, ved at ligge de to største ringe indeni hinanden.

Jeg limede alle bladene på karton ringen, jeg brugte limpistol da den hæfter med det samme, og så er jeg sikker på at der ikke er noget der falder fra hinanden.

Nu mangler jeg bare at pynte kransen med en sløjfe og lidt rhinsten, og finde et sted den kan hænge.

***


Så blev mit kalender træ endeligt færdigt, og hvor er det hyggeligt at gå og skifte dato. Egentlig var det meningen at træet skulle tælle ned til juleaften, men min familie havde en anden mening, og i stedet blev det til at det viser datoen.

Alle grenene på træet er lavet med en die fra cuttlebug jeg valgte at lave dem i forskellige papirer, jeg har lavet lidt slidte kanter på dem alle samt sværtet kanten med Distress Ink.

Trekanterne til træets banner er klippet i hånden, toppen er lavet med en Martha Stewart punch- vintage doily.

Desuden er der brugt spellbinders, Tim Holtz embossing folder, QK alfabet og diverse pynt.

mandag den 6. december 2010

Gavemærke med julestjerne

Det er blevet december og tid til at genopfriske hvordan man laver julestjerner. Jeg har lavet en halv julestjerne og sat på et stjerneskud. Til begge dele er brugt papir fra Echo Park (grøn og gul). Du kan med fordel bruge stjernen som gavemærke ved at skrive til/fra med mini bogstaverne fra My little shoebox.   
 

Først har jeg udskåret 4 strimler på 1,5x30 cm. Strimlerne foldes på midten og klippes spidse i enden, så de er klar til at flette med.Det er svært at forklare med ord hvordan en stjerne laves, men jeg forsøger. Start med at hænge strimlerne ind over hinanden, én efter én, så du begynder at danne en firkant med fire 'ben'. Kom den tredje strimmel igennem den fjerde strimmel og træk strimlerne helt sammen til en tætsluttende firkant.


Fold det øverste lag 'ben' henover firkanten og fortsæt sådan med de øvrige strimler. Den sidste strimmel føres igennem den første strimmel.


 

Bøj en strimmel skråt bagover (check at du kan komme strimlen igennem firkanten umiddelbart over din fold eller vend stjernen rundt, så du kan) og derefter hele vejen rundt, så du kan putte strimlen igennem firkanten.Fortsæt hele vejen rundt til du har 8 modsatrettede stjernespidser.


Nu kommer den del jeg altid syntes er sværest at huske i første forsøg! Du skal folde strimlerne forover, så du laver en trekantet spids. Fold strimlen hele vejen rundt om spidsen/din fold, så du former en kegle, når du trækker den igennem en af de små firkanter og ud igennem en af de trekantede spidser.Klip enderne og din 'halve' stjerne er færdig og klar til at sætte på et håndklippet stjerneskud.

2. søndag i advent - TILBUD

I hele uge 49 er der minus 10% på alle Spellbinders.

(HUSK, at jeg ikke har alle Spellbinders på lager, men at jeg hurtig bestiller dem hjem som netop du ønsker)

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .