RSS

mandag den 6. december 2010

Gavemærke med julestjerne

Det er blevet december og tid til at genopfriske hvordan man laver julestjerner. Jeg har lavet en halv julestjerne og sat på et stjerneskud. Til begge dele er brugt papir fra Echo Park (grøn og gul). Du kan med fordel bruge stjernen som gavemærke ved at skrive til/fra med mini bogstaverne fra My little shoebox.   
 

Først har jeg udskåret 4 strimler på 1,5x30 cm. Strimlerne foldes på midten og klippes spidse i enden, så de er klar til at flette med.Det er svært at forklare med ord hvordan en stjerne laves, men jeg forsøger. Start med at hænge strimlerne ind over hinanden, én efter én, så du begynder at danne en firkant med fire 'ben'. Kom den tredje strimmel igennem den fjerde strimmel og træk strimlerne helt sammen til en tætsluttende firkant.


Fold det øverste lag 'ben' henover firkanten og fortsæt sådan med de øvrige strimler. Den sidste strimmel føres igennem den første strimmel.


 

Bøj en strimmel skråt bagover (check at du kan komme strimlen igennem firkanten umiddelbart over din fold eller vend stjernen rundt, så du kan) og derefter hele vejen rundt, så du kan putte strimlen igennem firkanten.Fortsæt hele vejen rundt til du har 8 modsatrettede stjernespidser.


Nu kommer den del jeg altid syntes er sværest at huske i første forsøg! Du skal folde strimlerne forover, så du laver en trekantet spids. Fold strimlen hele vejen rundt om spidsen/din fold, så du former en kegle, når du trækker den igennem en af de små firkanter og ud igennem en af de trekantede spidser.Klip enderne og din 'halve' stjerne er færdig og klar til at sætte på et håndklippet stjerneskud.

1 kommentarer:

Heidi sagde ...

Waww den er godt nok flot - tak for tippet, det må jeg ha prøvet :)

Send en kommentar

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .