RSS

mandag den 4. april 2011

Forårskuvert

Det er ved at være påske/forår. Hele serien fra Ipis Design er meget forårs-agtig, så den har jeg brugt til at lave nogle små alsidige kuverter, f.eks. til gækkebreve, påskefrokost-værtindegave eller et gavekort til en konfirmand.Kuverterne er meget nemme at lave. Skær en strimmel af et dobbeltsidet mønstret ark. Jeg har lavet to eksempler i forskellig højde og bredde.  


Skær en tynd strimmel til 'mave-båndet'. Begge dele folder du, evt. med falseben, så mavebåndet kan nå rundt og blive limet sammen på bagsiden. 


Vælg et andet stykke papir og brug en borderpunch til at lave en dekorativ kant. 


Riv den anden kant i en passende bredde.


Og brug sværte, hvor du synes det passer, og lim mavebæltet på kuverten. Du akn se syderne på kuverten eller samle dem med brads. Eller blot lade dem være åbne, men samlet af mavebæltet.


Så skal kuverten bare pyntes. Jeg har brugt scrapper's spools, brads og hæklede blomster fra Kaisercraft.  


Klip eller afrund evt. hjørnerne, og udstands et hul i toppen.


Jeg har pyntet med sommerfugle: Spellbinders og MS-punch. Den ene sommerfugl er stemplet på kortet med MS stamp and punch.Den lille sommerfugl er dækket af Liquid Pearls og den store har fået sværet noget på kanten af vingerne (det er let at vaske af fingrene bagefter).


Du kan også udstandse en cirkel og stemple tillykke på den, så kan kuverten bruges til f.eks. en gave (gavekort/teaterbillet). Dette tag kan naturligvis sættes på kuverten på mange måder.


Du kan også putte et gækkebrev ned i kuverten. Se hvordan du laver et gækkebrev med punches her.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .