RSS

lørdag den 13. november 2010

Plumkage og Bolcheglas

Så er der igen nye skabeloner. Jeg ligger ikke skjul på at jeg elsker kage og jul, og kombinationen af dette blev til en plumkage og et bolcheglas fyldt med julebolcher.


Den lille mærkat er lavet med enb Martha Stewart punch, hvorpå jeg har stemplet god jul med clear pude og guld embossing (jeg har kun brugt en lille del af stemplet)


Kristtjørn bladene er klippet ud af papiret, til de røde bær er brugt en knap punch samt en lille dew drop, glasuren på kagen har også fået lidt glossy hvorpå jeg har drysset lidt glimmer.


Til bolcheglasset har jeg brugt ensfarvet hvid til selve glasset og sølvkarton til låget, mærkaten er en lille gennemsigtig journaling, bogstaverne et lavet med en Tim Holtz die, glasset er blevet fyldt med bolcher lavet med  Martha Stewart punch- hard candy.


De små blade samt roserne er hjemmelavede, bladene har fået et lag glossy.

Skabelonen til denne sæk, er en lille gave fra mig til ALLE JER der handler hos Scrapper her i november og december.

Denne sæk kan med lidt fantasi blive til mange forskellige, her til jul som julemanden gavesæk, som postsæk og efter jul kunne den måske fungere som en pengesæk.


Jeg har valgt at dekorere den med stemplet Julen 2010, som jeg har embossed med guld, jeg har dekoreret med blomster og en doily, samt en stor dew drop.


Som vedhæng i snoren har jeg lavet en julekugle og en lille tag, begge med Martha Stewart punch.


Som lidt inspiration har jeg lavet kortet her hvor jeg har brugt en stor punch fra Martha Stewart, spellbinders samt alfabet die fra Tim Holtz.


Her en lille tag, det er rart at få brugt lidt af de små rester, jeg har brugt spellbinders, god jul fra kapsel stemplerne, samt et sødt rensdyr stempel fra Imaginisce.

1 kommentarer:

Heidi sagde ...

SMUKKE - fik jo nyt behov - punchen ha ha ha men den var udsolgt - måske jeg også bare skulle bruge dem jeg har :) TUSIND tak for julegaven - er i fuld gang med at lave en gang sække ;)

Send en kommentar

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .