RSS

onsdag den 22. februar 2012

Tapestry stempler

Jeg har leget lidt med de nye Rubber Stamp Tapestry. Jeg har tre forskellige kort, hvoraf det med hjertet mangler et stempel. Men formålet er at vise hvordan stemplerne fungerer, så det håber jeg at I kan se bort fra! 

Jeg tør godt love at man kan blive lidt bidt af at eksperimentere med forskellige stemplefarver og mønstre. Nedenfor vil jeg vise hvordan du kan bruge stemplerne til at lave mønstre med trin for trin.

Jeg samlede forskellige nuancer af røde stempelfarver, grøn, blå og gul. Du kan nøjes med en mørkerøde og blot stemple to gange i træk, så fungerer det andet tryk som en lysere rød.

Jeg lagde en die-cut på mit kort der hvor jeg ville lave plads til et stempel, og så gik jeg igang med at stemple uden om. Jeg startede med den store blomst og derefter den lille.

 

Så har jeg stemplet mine blade. Du kan igen bruge flere nuancer af grøn, men jeg har valgt én farve og blot stemplet to gange i træk uden at putte mere farve på stemplet.Og til sidst har jeg afsluttet med en meget mørk blå farve stemplet med den lille blomst og brugt det doodle-agtigt stempel med gul farve (på det ene kort har jeg brugt grå) på tilfældige steder.


God fornøjelse med at lave dine egne kort eller andet hvor du bruger stemplerne til at skabe dine egne mønstre.

5 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Hvor er det bare flot !
Og så ser det ud til at være sjovt at lave. Mulighederne er jo uendelige...Det skal prøves en dag. Helt sikkert.

KFE Design sagde ...

Det ser så spændende ud at det bør prøves. Tak for beskrivelse af fremgangsmåden.

Connie sagde ...

Super flotte kort! Det må helt klart prøves, dejligt med ny inspiration.

Thanni sagde ...

Hold op hvor er de fine!! - de stempler havde jeg godt set i butikken, og dem bliver jeg da vist lige nødt til at kigge lidt nærmere på!! ;)
1000 tak for inspirationen :)

Karina Bunkenborg sagde ...

Jeg købte 3 slags til convention og har lige siddet og leget med dem. De er fuldstændig fantastiske og jeg har fået et helt nyt behov for lige nu kan jeg slet ikke få nok af dem. De er simpelthen så søde!

Send en kommentar

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .